Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  U subotu radionica za obuku u medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 11. 2012.

Izvor: RTV

U subotu radionica za obuku u medijima

Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Siniša Isakov i dekan Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Neda Mimica Dukić, kao i prodekan za nauku, međunarodnu saradnju i razvoj Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Milica Pavkov Hrvojević, rukovodilac Projekta Radionice, obratiće se prisutnima i polaznicima na početku rada Radionice "Govoriti i pisati o nauci’’, u Radio Novom Sadu, u subotu 24. novembra 2012 u 9:30 časova.

Radionicu ostvaruju Radio-televizija Vojvodine i Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu, uz podršku Centra za promociju nauke.

Radionica je namenjena novinarima koji već rade u medijima ili se pripremaju da to postanu.

Ona ima za cilj da doprinese unapređenju onih znanja koje treba da poseduju novinari naučnih rubrika i programa i  da doprinese povećanju prisutnosti sadržaja iz nauke i o nauci, te  širenju svesti o međusobnoj razvojnoj uslovljenosti nauke, tehnologije, kulture i društva.

Rukovodilac i mentorka Radionice je autorka i inicijator ovog projekta Drenka Dobrosavljević, urednica naučnog programa ,"Dijalog kultura'' Radio Novog Sada.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi