Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Đilas se krije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 11. 2012.

Izvor: Kurir

Đilas se krije

Miroslav Mišković godinama je krio da stoji iza dnevnih novina Pres, dok gradonačelnik Beograda i funkcioner DS Dragan Đilas još uvek to nije potvrdio.

Nakon priznanja od vlasnika „Delte“ da je bio većinski vlasnik lista i da se povlači iz njega, te novine, koje su napravljene da bi se uništio Kurir, ugasile su se.

Sumnja se da je stavljen katanac jer budući lider DS pokušava da sakrije svoj udeo u listu, budući da je vlasništvo po zakonu morao da prijavi Agenciji za borbu protiv korupcije.

Sumnje da i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas krije svoj udeo u Presu podgrejane su u avgustu ove godine kada je portal
Pištaljka objavio fotografiju beležnice potpredsednice „Delta holdinga“ Jelene Krstović koju je objavila na Tviteru, a na kojoj se vidi tekst sadržine: „D. Đilas, 1. Pres - poslovanje, nova firma, ljudi, štamparija, kredit“ i datum 23. 8. 2012.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi