Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Selaković: Naši nisu udarna pesnica SNS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 01. 2013.

Izvor: Blic

Selaković: Naši nisu udarna pesnica SNS

Ministar pravde i funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković negirao je da Srpski narodni pokret „Naši“ predstavlja „udarnu pesnicu“ SNS-a i vladajuće koalicije u pokušaju da se ukine autonomija Vojvodine.

 

On je na televiziji B92 rekao da je autonomija Vojvodine ustavna kategorija, koju niko iz SNS i vladajuće koalicije niti ukida, niti namerava da ukine.

Govoreći o SNP „Naši“, Selaković je rekao da su nadležni državni organi formirali predmet i da je u toku istraga povodom sastavljanja spiskova medija i nevladinih organizacija za koje „Naši“ veruju da ih finansiraju strane obaveštajne službe da bi radili protiv interesa Srbije.

- Nisam pristalica hajke, sa koje god strane dolazi, jer ne donosi nikome ništa dobro, rekao je Selaković.

Govoreći o odnosu Srbije i Haškog tribunala, Selaković je rekao da taj odnos više ne može da bude isti kao pre, nakon „kriminalnih i sramnih presuda hrvatskim generalima i albanskim paravojnim liderima“.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi