Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinari na ulici
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 01. 2010.

Izvor: Večernje novosti

Novinari na ulici


Kraljevo - Posle pokretanja stečajnog postupka u “Ibarskm novostima”, zaposleni u ovoj kraljevačkoj informativnoj kući juče su na internom sastanku sa poverenikom Centra za stečaj Agencije za privatizaciju saznali da su - ostali bez posla!

U “Ibarskim novostima”, nekada najvećoj medijskoj kući u unutrašnjosti Srbije koja u svom sastavu uz istoimeni list ima i regionalnu televiziju i radio, najverovatnije će uz novi ugovor o radu, od ukupno 38, ostati samo desetak zaposlenih, dok će ostali biti upućeni na Zavod za zapošljavanje.Zadatak onih koji ostaju biće da održe program radija i TV kako bi sačuvali frekvenciju radi eventualne nove prodaje, dok je neizvesno šta će biti sa listom koji je pre nekoliko meseci prestao da izlazi.

Stečaj u “Ibarskim novostima” pokrenut je zbog dugovanja od 65 miliona dinara za poreze i doprinose, plate zaposlenima, frekvenciju, kirije, kredite... A, kako će ovi dugovi biti vraćeni ostaje da se vidi, jer ova medijska kuća osim opreme koja vredi najviše pedesetak hiljada evra, nema drugu imovinu.

G. Ć.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi