Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Šest godina Presa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 12. 2011.

Izvor: Pres

Šest godina Presa

Punimo šest godina danas. Preležali smo dečje bolesti, hteli smo mnogo, uradili malo manje. Ta želja nas i danas tera da radimo više. Ona nas pokreće. Grešili smo i učili. Najviše na sopstvenim greškama. Ali nismo odustajali i nećemo odustati od namere da afirmišemo profesiju i napišemo sve što znamo.



Sve smo odgovorniji. Ove godine smo pokrenuli brojne akcije kojima smo hteli društvo čiji smo sastavni deo da učinimo boljim. Neretko smo uspevali. SOS telefon za žrtve vršnjačkog nasilja, državni praznik u znak sećanja na sve srpske žrtve, pomoć ugroženim porodicama, pomoć bolesnima koje su oni koji o njima treba da brinu zaboravili...

Sve smo prisutniji. Na poslednjim izborima u susednim zemljama imali smo dopisnike na licu mesta. A prisutnost smo potvrdili i kroz mogućnost da vaš Press čitate u Grčkoj, Turskoj, Republici Srpskoj, Makedoniji, Sloveniji...

Sve smo tiražniji.

Sve smo čitaniji.

Sve nas više citiraju.

Sve nam više verujete.

Hvala vam, lepša čestitka nam nije potrebna. Rođendan nećemo slaviti. Mislimo da nije trenutak za slavlja ni u društvu ni u profesiji. I za svoj rođendan mi ćemo poklanjati. Onima za koje mislimo da im je pomoć najpotrebnija. Naši vršnjaci iz enklava na Kosovu dobiće te poklone. A svim ostalim obećavamo da ćemo nastaviti da radimo kao i do sada. A vi, vi nas samo čitajte. Nećete pogrešiti u izboru.

Branko Miljuš, generalni direktor Press publishing group



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi