Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pretnje smrću leskovačkom novinaru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 07. 2010.

Izvor: Pravda

Pretnje smrću leskovačkom novinaru


Leskovac – Novinar jednog leskovačkog medija podneo je juče policiji krivičnu prijavu protiv neidentifikovanog vlasnika automobila marke „bmw M3 e36 drift“ iz ovog grada zbog pretnje smrću, saopštila je policija.

Vlasnik tog automobila je zapretio novinaru smrću pošto je ovaj na svom blogu „veb 016“ objavio video zapis o besomučnoj vožnji automobila po centralnim gradskim ulicama u sred dana. On je poručio ovom novinaru da će završiti u gepeku njegovog automobila.

„Ovaj zločin neće proći nekažnjeno. Taj koji je pokrenuo temu, na sledećem će se snimku voziti u gepeku istog vozača, to ja obećavam“, navodi se u poruci na blogu „veb 016“.

U policiji su obećali da će pronaći osobu koja je uputila pretnju, kao i da će bahati vozač biti kažnjen za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi