Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktor televizije tužio poverenika NUNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 12. 2010.

Izvor: Politika

Direktor televizije tužio poverenika NUNS-a


Vranje – Direktor regionalne RTV Zoran Veličković podneo je krivičnu prijavu Osnovnom tužilaštvu u Vranju protiv nezavisnog novinara Radomana Irića, inače, poverenika NUNS-a za Pčinjski okrug.

Veličković je prijavu podneo zbog uvrede časti i klevete koje su, po njegovom mišljenju, iznete u saopštenju koje je Irić uputio javnosti povodom Veličkovićeve zabrane emitovanja filma o 5. oktobru 2000. godine. I

rić je o podnetoj prijavi obavešten prekjuče u Policijskoj upravi u Vranju gde je dao pismenu izjavu u kojoj je naveo da je saopštenje pripremio po službenoj i profesionalnoj dužnosti kao poverenik NUNS-a. Kako je rekao, to je učinio u interesu informisanja javnosti, jer je Veličković izvršio grub i bestijalan atak na profesiju.

M. M.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi