Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Momirov optužbama skriva vlastitu nesposobnost
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 08. 2011.

Izvor: Dnevnik

Momirov optužbama skriva vlastitu nesposobnost

Direktor DVP-a Dušan Vlaović

Direktor „Dnevnik Vojvodina presa„ Dušan Vlaović odlučno demantuje da bilo ko iz lista „Dnevnik” ima veze sa štrajkom dela zaposlenih u Štampariji, i podseća na to da ga je samo rukovodstvo ovog dela „Dnevnik holdinga„ obavestilo da nisu u mogućnosti da štampaju list zbog štrajka nekih svojih proizvodnih pogona.

– Zaista niti razumem niti mogu da verujem da gospodin Momirov nama „spočitava” bilo kakvu zaveru kada su oni ti koji su nas doveli u situaciju da list ne izađe. Šta smo nakon što su nas pismeno obavestili o tome da nisu u mogućnosti da štampaju list mogli uraditi? Pa jedino ono što i jesmo, a to je da odemo u „Forum” i da se list sutra pojavi na kioscima – objašnjava Vlaović.

– Dakle, nema ni reči o tome da imamo ikakve veze sa štrajkom niti da je on posledica sudske odluke. Čak u trenutku kada je odluka suda doneta ni fizički nisam bio prisutan u Srbiji pa samim tim nisam ni mogao „nahuškati„ radnike na to da se na takav način bore protiv sudske odluke. Neverovatno šta sve može da se iskonstruiše i čime se sve Momirov neće služiti da bi prikrio svoju nesposobnost i nestručnost koja traje već šest godina i isto toliko ništa ne čini da se „Dnevnik holding„ oporavi i stane na noge.

Nije tačno ni to da je „Dnevnik holding„ obezbedio rezervne radnike, stvarajući mogućnost da se list „Dnevnik” vrati opet na štampanje u Štampariju, a dokaz za to je, kako kaže Vlaović , i činjenica da su oni neka svoja druga izdanja štampali u privatnoj štampariji a ne svojoj.

– Da su obezbedili rezervne radnike zašto bi išli da se štampaju u privatnu štampariju? Nema ni reči o tome da su stvorili normalne uslove za redovan izlazak lista a da smo mi to odbili – izričit je Vlaović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi