Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS osuđuje nove pretnje Marka Kneževića Televiziji Apatin
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

16. 01. 2012.

UNS osuđuje nove pretnje Marka Kneževića Televiziji Apatin

Udruženje novinara Srbije osuđuje ponovne pretnje koje je Televiziji Apatin preko društvene mreže facebook i kanala You Tube uputio Marko Knežević, predsednik Opštinskog odbora Pokreta Socijalista Apatin.

Knežević je ponovo na svoj faceboook profil postavljao statuse u kojima TV Apatin naziva neprofesionalnim i režimskim medijem vređajući zaposlene u ovoj kući i ponovo najavljujući njenu blokadu.

Jedan od Kneževićevih statusa glasi:

“Danas sam bio kod zamenika tuzioca osnovnog javnog tuzilasta u Somboru i....sta mislite da li se odustalo od blokade TV Apatina? ..naravno da se nije odustalo...”

U video snimku koji je Knežević postavio na You Tube-u, za februar 2012. se najavljuje blokada televizije Apatin ilustrovana plamenom (http://www.youtube.com/watch?v=7sqB1QsP4UU) .

UNS upozorava Marka Kneževića da je za neovlašćeno sprečavanje ili ometanje emitovanja radio i televizijskog programa prema krivičnom zakoniku predviđena novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine.

S obzirom na to da je TV Apatin podnela krivičnu prijavu zbog sličnih postupaka Marka Kneževića u decembru prošle godine, UNS nakon ponovljenih pretnji očekuje brzu reakciju tužilaštva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi