Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  UNS učestvuje u Onlajn nedelji koja traje do 24. marta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

UNS učestvuje u Onlajn nedelji koja traje do 24. marta

Udruženje novinara Srbije se uključilo u akciju "Onlajn nedelja" za promociju digitalne pismenosti koja se ove godine održava od 18. do 24. marta širom Evrope.

Na sajtu UNS-a www.uns.org.rs i UNS-ove Škole veb novinarstva www.webnovinar.org postavljeni su baneri E virtuoz, za besplatno testiranje IT veština, i Onlajn brojač, na kom se možete registrovati kao učesnik akcije. Na kraju "Onlajn nedelje" brojač će prikazati ukupan broj učesnika iz svake zemlje.

Nacionalni koordinator akcije, Međunarodna mreža pomoći (IAN), omogućava zainteresovanim građanima da besplatno steknu ECDL sertifikat - Evropsku kompjutersku vozačku dozvolu. Radi se o sertifikatu kojim se pokazuje posedovanje informatičkih znanja i veština.

Za polaganje i sticanje ECDL sertifikata možete se prijaviti Mariji Đokić ili Ljiljani Marković iz IAN-a, na brojeve telefona 7617-205 i 7617-197.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi