Насловна  |  Шта радимо  |  Акције  |  Акција прикупљања помоћи за децу из Свратишта
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Акције

Акција прикупљања помоћи за децу из Свратишта

Удружење новинара Србије (УНС) покренуло је, другу годину за редом, акцију прикупљања помоћи за Свратиште у ком преноћиште и храну имају деца која живе и раде на улици.

Свратишту су неопходни доњи веш и чарапе за децу узраста од 4 до 19 година, као и средства за хигијену и средства за дезинфекцију Свратишта.

Такође, неопходна им је и храна која је конзервирана и може дуго да стоји.

Уколико сте у могућности да помогнете деци улице, молимо Вас да помоћ у наведеним стварима донесете у УНС, Ресавска 28/I, Београд, од 8 до 17 часова, а ми ћемо је однети у Свратиште.

Прикупљање помоћи траје до 15. марта, а за додатне информације можете контактирати Кристину Ковач на мејл kristina.kovac@uns.rs.

УНС је прошле године захваљујући колегиницама и колегама који су се одазвали акцији, као и полазницима УНС-ових школа, покренуо акцију прикупљања зимске одеће за децу и у Свратиште однео неколико путних торби одеће.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси