Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила активисте из Алексинца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 06. 2019.

Извор: Н1

Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила активисте из Алексинца

Нишка полиција ухапсила је М.М из околине Алексинца, старог 25 година, због сумње да је у ноћи између среде и четвртка запалио аутомобил активисти из Алексинца. Њему је одређен притвор до 30 дана.

Сумња се да је М. М, 30. маја ове године, после поноћи, разбио стакло на аутомобилу оштећеног, марке "шевролет калос", сипао бензин у унутрашњост возила и запалио га, наводи се у саопштењу полиције.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, спроведен Основном јавном тужилаштву у Алексинцу, након чега му је судија Основног суда одредио притвор до тридесет дана. На терет му се ставља кривично дело изазивање опште опасности.

Подсетимо, стоматологу и активисти Душану Остојићу, који је у Алексинцу био један од вођа протеста против сече дрвореда у центру града, у ноћи између среде и четвртка запаљен је и потпуно уништен приватни аутомобил.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси