Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Министарство одбране упутило извињење Недељнику и Куриру
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 02. 2020.

Извор: Бета

Министарство одбране упутило извињење Недељнику и Куриру

Министарство одбране упутило извињење Недељнику и Куриру Министарство одбране упутило је синоћ извињење листовима Курир и Недељник, јер је грешком ПР службе наведено да је министар Александар Вулин реаговао на текст у Недељнику, уместо у Куриру.

Како преноси Н1, у саопштењу Министарство одбране извинило се Куриру због "грубе грешке у којој нису написали име редакције, а Недељнику "јер су га поменули без повода".

Редакција Недељника претходно је саопштила да је затражила од истражних органа да утврде како је министар одбране Александар Вулин дошао до текста који је за тај лист написао некадашњи министар Драган Шутановац, али никада није објављен.

"Грубом грешком ПР службе уместо текста у листу Курир написано је да је реакција мининистра Вулина на текст у Недељнику. Шутановац је своје увреде изрекао у Куриру и на њих смо реаговали. Извињавамо се Куриру због грубе грешке у којој нисмо написали име редакције а Недељнику јер смо га поменули без повода", наводи се у саопштењу Министарства одбране.

Из тог министарства поручили су да је све што је Вулин изјавио "истина", а медије су "упутили" да прочитају Курир, као и Вулиново реаговање на нападе Шутановца "изречене у том листу".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси