Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Promocije knjige "Oci otaca" novinarke Nađe Andrejević Keleris
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

29. 09. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Promocije knjige "Oci otaca" novinarke Nađe Andrejević Keleris

Ono što Nađu Andrejević Keleris izdvaja od ostalih srpskih novinara, jeste činjenica da je jedino njoj pošlo za perom da intervjuiše sve pravoslavne patrijarhe. Te razgovore pretočila je u knjigu „Oci otaca“, koja je doživela drugo dopunjeno izdanje. Pored intervjua sa duhovnim ocima drugi deo knjige „Kratka istorija hrišćanstva" i "Pravoslavna geografija" sadrži podatke, uglavnom istorijske o pravoslavnim crkvama.

O knjizi će pored autorke, govoriti arhimandrit Stefan, iguman manastira Velika Remeta sa Fruške Gore i protojerej dr Velibor Džomić. Delove knjige čitaće Tanja Bošković i Branislav Lečić, a veče će muzički obojiti Dragiša Simić, čuvar srpske tradicije, vokalni solisti Jefimija Sredojević i dr Maja Petrović Vićentijević, kao i mali Lazar. Voditelj promocije je Nika Keleris.

Promocija knjige je večeras u 18 sati u kripti Svetosavskog hrama na Vračaru.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi