Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarske anegdote  |  Koncentracija Popovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarske anegdote

26. 02. 2021.

Koncentracija Popovića

U nekad čuvenom restoranu „Kec“ u Novom Sadu, u kojem je svirao legendarni Lepi Jovica sa svojim orkestrom, okupila se novinarska bratija koja je izveštavala sa Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Pored Slobodanke Bobe Andrić, koja je u „Politici“ u to vreme bila zadužena za poljoprivredne teme, seo je Jova Popović iz „Dnevnika“, dok su se prekoputa smestili Vlastimir Popović iz „Privrednog pregleda“ i Steva Popović, takođe, iz „Dnevnika“.

Nakon upoznavanja s novosadskim delom prisutne novinarske ekipe Boba iznenađeno prokomentarisa:

-         Au, koja koncentracija Popovića po kvadratnom metru!

Autor anegdote : Vesna Arsenić


U rubrici Novinarske anegdote UNS objavljuje duhovite novinarske priče o kolegama, o javnim ličnostima, smešnim, inspirativnim, čudnim situacijama u kojima su se nalazili. Novinarske dosetke. Ispričajte nam priču o novinarima kojih više nema, a upamćeni su po pošalicama. Podelite sa nama Vaše vickaste uspomene. Novinarske anegdote uređuje koleginica Vesna Arsenić. Svoje anegdote, koje ćemo objavljivati sredom i petkom, možete slati na varsenic7@gmail.com.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi