Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Foto safari "Gornje Podunavlje" od ove godine nosi ime fotoreportera Jaroslava Papa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

26. 09. 2022.

Autor: Foto asocijacija Vojvodine Izvor: Foto asocijacija Vojvodine

Foto safari "Gornje Podunavlje" od ove godine nosi ime fotoreportera Jaroslava Papa

Foto safari "Gornje Podunavlje" od ove godine nosi ime njegovog inicijatora i osnivača poznatog Jaroslava Papa. Pap je bio jedan od vodećih fotoreportera i fotografa prirode bivše Jugoslavije, a preminuo je iznenada, predhodne godine, snimajući jelene u somborskim šumama.

Na ovogodišnjem safariju, po pozivu, učešće su uzeli novosadski fotografi Andrej Pap, Radivoj Hadžić, Ilija Ramić i Darko Dozet. Zrenjaninac Predrag Kostin i domaćini Somborci: Petar Zambo, Budimir Jevtić i Mirjana Maksić. Safari je održan u sklopu festivala "Harmonija" na kojem su upriličene i četiri foto izložbe, dve fotografija sa proteklih safarija i dve samostalne izložbe Jevtića i Kostina.

 

 

 

Organizatori fotografske manifestacije su tradicionalno Foto asocijacija Vojvodine i Udruženje građana "Podunav" iz Bačkog Monoštora uz podršku Turističke organizacije Sombora i JP "Vojvodinašume".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi