Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Anketa “Novinari i mentalno zdravlje”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

23. 11. 2022.

Autor: OEBS u Srbiji Izvor: OEBS u Srbiji

Anketa “Novinari i mentalno zdravlje”

Istraživanje “Novinari i mentalno zdravlje”, koje se sprovodi uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, ima za cilj da utvrdi stepen prisustva i izvore stresa sa kojima se novinari potencijalno susreću u svakodnevnom radu.

Takođe, cilj je i da se utvrdi da li to, i u kojoj meri, utiče na doživljaj profesionalnog sagorevanja i mentalno zdravlje medijskih radnika. Link preko kog možete pristupiti anketi 

Izveštaj sa rezultatima biće dostupan javnosti, a sa nalazima istraživanja biće upoznata i Stalna radna grupa za bezbednost novinara, a pre svega novinarska i medijska udruženja koja učestvuju u njenom radu - NUNS, UNS, NDNV, ANEM, AM, AOM. Pored toga, zaključci i preporuke biće iskorišćeni za definisanje budućih aktivnosti i projekata kako bi se novinarima omogućili bolji uslovi za rad. 

Molimo Vas da svojim učešćem doprinesete ovom istraživanju i odvojite približno 15 minuta za popunjavanje Upitnika. Istraživanje je u potpunosti anonimno i svi podaci dobijeni anketiranjem će biti obrađivani samo u okviru istraživačkog tima, isključivo grupno. Učešće u istraživanju je dobrovoljno. 

Anketa će biti dostupna za popunjavanje do 5. decembra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi