Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Udruženje novinara Crne Gore obeležilo krsnu slavu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

07. 04. 2023.

Autor: UNCG/UNS Izvor: UNCG

Udruženje novinara Crne Gore obeležilo krsnu slavu

Udruženje novinara Crne Gore (UNCG) proslavilo je danas krsnu slavu Blagovesti. Slavski kolač prerezao je otac Dragan Stanišić, a na slavi su bili predstavnici Udruženja književnika Crne Gore, Srpskog nacionalnog savjeta i Srpske kuće.

Otac Dragan je čestitao slavu novinarima i naglasio da sve vesti treba da budu u znaku današnjeg praznika, jer samo tako one i jesu vesti i imaju smisao. 

Predsednik Udruženja novinara Tihomir Burzanović je u prigodnom obraćanju istakao da Udruženje slavi veliki praznih hrišćanstva – Blagovesti , kada je arhangel Gavrilo javio blagu vest Majci Božjoj da će roditi sina Isusa Hrista.

-No, danas kada slavimo slavu Udruženja novinara, ne možemo se pohvaliti ni dobrim, ni blagim vestima o novinarstvu u Crnoj Gori , jer je u proteklih godinu dana bilo 28 napada na novinare i medije, što je previše za malu Crnu Goru, istakao je Burzanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi