Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Kineski dokumentarni program, filmovi i serije biće dostupni srpskim lokalnim medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

11. 12. 2019.

Izvor: UNS

Kineski dokumentarni program, filmovi i serije biće dostupni srpskim lokalnim medijima

Najveća kineska medijska kompanija CIBN koja emituje 47 televizijskih i 17 radijskih kanala na 44 jezika zainteresovana je za saradnju i razmenu medijskog sadržaja sa Srbijom, rekao je zamenik urednika i šef centra za proizvodnju i prevođenje filmova i televizijskih serija Ren Ćien prilikom posete u Udruženje novinara Srbije (UNS).

Predsednica Izvršnog odbora UNS-a Dragana Pejović, članica Uprave Jelena Spasić i generalni sekretar Nino Brajović predložili su gostima da dokumentarne, filmske i dečje sadržaje koji će biti titlovani na srpski ova medijska kompanija ponudi lokalnim i regionalnim i drugim medijima koji nemaju dovoljno sredstava za proizvodnju medijskog sadržaja.

Gosti iz Kine izrazili su želju da ubuduće srpski i kineski mediji rade i na zajedničkoj produkciji medijskog sadržaja.

Inače, medijska kompanija CIBN je najveća na svetu, nastale je integracijom kineske nacionalne televizije (CCTV) i Kineskog nacionalnog radija i zapošljava oko 50.000 medijskih radnika.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi