Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Policija uhapsila četiri osobe zbog napada na generalnog direktora RTCG
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

17. 11. 2021.

Autor: Beta Izvor: N1

Policija uhapsila četiri osobe zbog napada na generalnog direktora RTCG

Crnogorska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje kada su na fudbalskoj utakmici Crna Gora - Holandija zabranili generalnom direktoru Radio televizije Crne Gore Borisu Raoniću da uđe na tribinu.

Kako se navodi, identifikovana je još jedna osoba u čijim radnjama, prema oceni postupajućeg tužioca, nije bilo elemenata krivičnog dela.

U prijavi se navodi da je generalnom direktoru Radio Televizije Crne Gore Borisu Raoniću od više drugih osoba sprečen ulazak na tribinu, te da mu je ova grupa uputila više reči uvredljivog sadržaja.

Za ovo krivično delo je predviđena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Raonić je u objavi na društvenim mrežama napisao da su ga vredjali i da mu nisu dozvolili da udje na tribinu gde su navijači crnogorske reprezentacije iako je bio sa maloletnim sinom. Pojedini mediji su objavili snimak incidenta.

Pojedini navijači su na društvenim mrežama u prepisci sa Raonićem napisali da mu nisu dozvolili da uđe jer je on njihov bivši prijatelj koji se loše poneo prema jednom od njih, zbog čega je on izgubio posao, te da to nema nikakve veze sa Raonićevim poslom ili sa tim kako se nacionalno izjašnjava.

Napad na Raonića su osudili predstavnici Vlade i pojedini civilni aktivisti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi