Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Nataša Miljanović Zubac - To je bilo užasno, auto je izgledalo kao buktinja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

16. 06. 2022.

Autor: Srpska.info Izvor: Trebinjelive.info

Nataša Miljanović Zubac - To je bilo užasno, auto je izgledalo kao buktinja

Nataša Miljanović Zubac, novinarka RTRS, kojoj je noćas pred kućom zapaljen automobil "ford fokus" kaže da je šokirana atakom na njenu imovinu, navodeći da ne zna ko bi mogao stajati iza tog napada

Automobil “ford fokus” izgorio je u požaru koji je noćas buknuo oko 3.45 časova, ispred kuće u kojoj Miljanović-Zubac živi. Požar su ugasili vatrogasci, a prvi rezultati istrage ukazuju da je požar podmetnut.

– Radim u novinarstvu 26 godina i kada bi izražavala sumnje ko bi mogao stajati iza toga, spisak bi bio povelik. Ne znam ko stoji iza toga, niti znam šta bi mogao biti motiv. Ne mogu i ne želim da u bilo koga upirem prstom ili da bilo šta spekulišem. Kroz svoj decenijski rad imala sam različitih situacija, ali ništa ne mogu dovesti u vezu s ovim slučajem – rekla je Miljanović-Zubac za UNA TV.

Ona napominje i da živi u naselju Vinogradi, u kojem je do sada zabilježeno više ovakvih paljevina.

– Nadam se da će istražni organi uraditi svoj dio posla i otkriti počinioca – rekla je Miljanović-Zubac. 

Automobil izgledao kao buktinja

Ona kaže da je u vrijeme izbijanja požara spavala i to na drugoj strani kuće.

– Čula sam vrisku i galamu i izašla napolje. Sreća je da moj sin u tom trenutku nije bio kod kuće, kao ni unuk… Navjeća panika me hvata od pomisli da bi moj unuk od te situacije mogao doživjeti veliki šok. Izašla sam napolje i vidjela vozilo u plamenu. Moj otac, koji živi preko puta, i komšije već su pokušavale da ugase požar. To je bilo užasno, auto je izgledalo kao buktinja… – opisala je Miljanović-Zubac.

Ona naglaša da je ovaj atak nije uplašio.

– Bojim se samo Boga i zubara! Nemam tu vrstu straha, jer smatram da Bog svakom sudi po djelima. Ne osjećam se ugroženo, ma da mi i advokat savjetuje da bi trebala da povedem računa o svojoj bezbjednosti. Ali, mislim da imaju ljudi koji o tome brinu u ime svih građana – ističe Miljanović-Zubac.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi