Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Posle reagovanja UNS-a novinari ponovo dobijaju pozive na Zelenovićeve konferencije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 07. 2020.

Autor: D.B. Izvor: UNS

Posle reagovanja UNS-a novinari ponovo dobijaju pozive na Zelenovićeve konferencije

Na adrese novinara, koji mesec dana nisu dobijali pozive na konferencije šabačkog gradonačelnika Nebojše Zelenovića, ponovo stižu pozivi gradske službe koja ima zaduženje da obaveštava medije o događajima i obraćanjima gradonačelnika povodom vanredne stituacije i koronavirusa

Dopisnici TV Prva Mirjana Čvorić i “Politike” Miroljub Mijušković potvrdili su UNS-u da im, kao nekada, uredno stižu pozivi na konferencije na kojima se javnosti obraća gradonačelnik Šapca u vezi sa vanrednom situacijom zbog koronavirusa.

UNS je početkom nedelje pisao da jednoj grupi novinara ne stižu pozivi poslednjih mesec dana, od parlamentarnih i lokalnih izbora održanih 21. juna, a da su ranije redovno obaveštavani o konferencijama.      

Zelenović je tada za UNS rekao da nije primetio da nekih novinara na konferencijama nema i da prvi put čuje od UNS-a da postoji problem sa nepozivanjem, kao i da će proveriti sa nadležnom službom o čemu se radi.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi