Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Članarina za 2022. godinu 1800 dinara, možete je platiti na sajtu UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

29. 12. 2021.

Izvor: UNS

Članarina za 2022. godinu 1800 dinara, možete je platiti na sajtu UNS-a

Udruženje novinara Srbije (UNS) uvelo je ove godine mogućnost plaćanja članarine na sajtu UNS-a u rubrici "Uplati članarinu".

U rubrici "Uplati članarinu" možete platiti članarinu i za više osoba. Potrebno je da navedete njihova imena i prezimena u rubrici "Opis".

Članarina koju platite važi za kalendarsku godinu, a iznos koji uplaćujete zavisi od kategorije članstva kojoj pripadate. 

Iznos članarine za sve tri kategorije članstva ostao je nepromenjen. Članarina za 2022. godinu iznosi 1800 dinara za redovne i pridružene članove, dok je za pripravne 500 dinara. U prostorijama UNS-a u Novom Sadu, Beogradu i Gračanici možete lično uplatiti članarinu. Članarinu možete uplatiti i na UNS-ov bankovni račun 170-30003646000-69 kod Unikredit banke.

Članarina za koleginice i kolege sa Kosova i Metohije je 900 dinara. Članovi UNS-a stariji od 80 godina oslobođeni su plaćanja članarine.

Ukoliko je novinarska legitimacija koja Vam je izdata ispunjena, UNS će Vam izdati novu. Potrebno je da nam dostavite jednu fotografiju (za zvanični dokument) dimenzija 3x3,5 centimetra.

Komentari (2)

ostavi komentar
čet

30.12.

2021.

Марко [neregistrovani] u 15:22

Re

Пошаљите поштом. Ми то радимо. Врате поштом из УНС.

Odgovori
čet

30.12.

2021.

MisterNo [neregistrovani] u 00:44

Pitanje

Ovde samo nije definisano, a bilo bi dobro da se uradi. Uplatimo članarinu online, međutim, onda u kartici ostaje mesto bez pečata, i onda nijedan popust ne važi. Bilo bi dobro da se može izdati kartica kojoj nije potrebno to pečatiranje ili da ima barkod...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi