Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Nikolić pomilovao Šaša
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

03. 08. 2012.

Nikolić pomilovao Šaša

Odlukom predsednika Srbije Tomislava Nikolića pomilovan je novinar Laslo Šaš i biće u 14 sati pušten iz Okružnog zatvora u Subotici. UNS pozdravlja odluku predsednika Republike i zahvaljuje svima koji su pomogli da kolega Laslo Šaš bude na slobodi. UNS smatra da je ovim činom sloboda informisanja odnela veliku pobedu nad pogrešnim tumačenjem zakona i evropskih standarda u našem pravosuđu.

 

UNS smatra da je ovim činom sloboda informisanja odnela veliku pobedu nad pogrešnim tumačenjem zakona i evropskih standarda u našem pravosuđu.

Komentari (3)

ostavi komentar
pon

06.08.

2012.

anonymouДринска [neregistrovani] u 13:48

Хвала...

Хвала и у моје име и онда верујем да ће Председник лично помоћи да се покрене акција да се пронађу сви нестали и изгинули новинари...И још једна помоћ ће добро доћи да се новине "Јединство"сачувају и штампају и да се не дозволи њихово укидање...Јер доста је више да оно што истину проноси буде укинуто...

Odgovori
pon

06.08.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 08:42

ЕВРОПСКА СРБИЈА

Каква је то "европска" Србија била у време Бориса Тадића, када је ухапшен новинар, јер није писао подобно режиму ? Овде остаје, по мени, питање одговорности судије, која је отишла у пензију. А пошто више нема - у нашем Кривичном Законику: "злоупотреба службеног положаја" јер, по господину Хомену, тако нешто не постоји у европском паралелном законодавству, предлажем да се уведе кривично дело "употреба службеног положаја" и кривично дело "неповредивост лика и дела господина Тадића и Ђиласа".
Анонимно "храбри" грађанин.

Odgovori
pet

03.08.

2012.

Јелернко Слатинац [neregistrovani] u 20:07

Браво председниче

Браво председниће Николићу и све похвале руководству УНС-а . ово је после целе деценије мрака у новинарству Србије, једина светла вест. Можда ће доћи и бољи дани бар за млађе колеге, који данас живе под свим могућим притисцима, претњама, раде под нељудским условима, за никакве паре. Све наопако, ајде да се нешто мења, можда и ми ратни зликовци-новинари можемо штогод помоћи. Председник Николић се понео поштено и хвала му.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi