Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Popust za članove UNS-a u Prolom i Lukovskoj banji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 08. 2012.

Izvor: UNS

Popust za članove UNS-a u Prolom i Lukovskoj banji

Specijalna bolnica za rehabilitaciju "Prolom banja" iz Prolom banje odobrila je članovima UNS-a popust od 10 odsto za usluge smeštaja, ishrane i medicinskih usluga u svojim objektima.

 

Pravo na popust mogu ostvariti članovi koji imaju overenu novinarsku legitimaciju za tekuću godinu.

Uz medicinske programe, objekti u okviru Specijalne bolnice nude i rekreacijske i wellness programe, kao i sadržaje za odmor i razonodu.

Brojevi telefona za rezervacije u Prolom banji su 027 88 111 i 027 88 162. Brojevi telefona za rezervacije u Lukovskoj banji su 027 385 999 i 027 385 995

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

15.08.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 20:17

Sjajna vest

Bila sam u Lukovskoj banji 2 puta i mada nikada nisam bila ljubitelj banja,sada jedino zelim tamo da idem na odmor. Ta nedirnuta priroda, mir, tisina i banjska usluga su savrsen spoj. Bila sam u dosta hotela ,ali usluga,nivo higijene i konfora koji puzaju se retko srece, narocito ako se uzme u obzir cena pansiona. Posebno su kvalitetne usluge strucnog osoblja, od lekara do masera.Istakla bih sefa gosp.Djuru, koji je izvanredan terapeut i do kraja posvecen svom poslu.Verujte, podizu iz mrtvih osobe koje imaju bilo kakvih tegoba sa kostima. Termalna voda u bazenima je blagodet bozja.
Na istom nivou je i organizacija usluga u Prolom banji.Istoj firmi pripadaju, kao i Djavolja aros, kojumozete osetiti. Nemojte da vas daljina odbije, idite , necete se pokajati . S postovanjem, N.Ivetic

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi