Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Na javni poziv odgovorio samo Cvetkovićev kabinet
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 03. 2009.

Na javni poziv odgovorio samo Cvetkovićev kabinet


Na javni poziv "Manje činovnika više hleba i znanja" upućenog vlastima sa tribine Aktiva veterana UNS-a, odgovoreno je iz kabineta premijera Mirka Cvetkovića da je dopis prosleđen Ministarstvu za upravu i lokalnu samoupravu.

Ovaj javni poziv na solidarnost i dostojanstvo upućen je i predsednici skupštine Slavici Đukić Dejanović, potpredsedniku Vlade Srbije Jovanu Krkobabiću, ministru za rad i socijalna pitanja Rasimu Ljajiću.

Na tribini "Manje činovnika više hleba i znanja", koju je sredinom decembra 2008. pripremila Ljiljana Zorkić, učestvovali su prof. dr Dragoljub Mićunović, glumica Svetlana Bojković, kompozitor Zoran Hristić, neurohirurg i publicista Momčilo Đorđević, diplomata i publicista Miloje Popović-Kavaja i Slavica Čedić, glavna urednica "Glasa osiguranika".

Tekst apela "Manje činovnika više hleba" pročitajte u celosti OVDE

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi