Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Novi Sad i Tutin raspisali konkurse za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

07. 02. 2023.

Autor: UNS Izvor: UNS

Novi Sad i Tutin raspisali konkurse za medije

Grad Novi Sad je izdvojio 61.5 miliona dinara za sufinansiranje medijskih sadržaja. Ovogodišnji medijski konkurs ima i jednu zanimljivost- pored uobičajene dokumentacije potrebno je dostaviti potpisanu izjava učesnika na konkursu da projekat nije moguće realizovati na drugi način, odnosno bez državne pomoći.

Grad Novi Sad će sufinansirati projekte proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, namenjene nacionalnim manjinama i etničkim zajednicama, zaštiti interesa osoba sa invaliditetom, kao i organizovanje i učešće na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima.

Najmanji iznos za koji se može konkurisati po projektu je 100.000 dinara, a najveći sedam miliona. Rok za podnošenje prijava je 8. mart.

Opština Tutin je za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini izdvojila 10 miliona dinara. Najveći iznos za koji se može konkurisati po jednom projektu je 90 odsto ukupne sume - devet milona. Najniži iznos propisan konkursom je 250.000 dinara, a rok za podnošenje projekata je 21. februar. 

I Novi Sad i Tutin su za medije u 2023. godini izdvojili ista sredstva kao i prošle godine.

Dodatne informacije za prijavu na konkurse koje su raspisali Grad Novi Sad i Opština Tutin, kao i način prijave nalaze se na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS) u rubrici „Konkursi“, sa naznakom, Medijski konkursi, kao i na zvaničnim sajtovima grada i opštine. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi