Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Preminuo urednik lista "TE-KO Kostolac" Dragan Radojković
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 09. 2010.

Preminuo urednik lista "TE-KO Kostolac" Dragan Radojković

Dragan Radojković, rukovodilac Službe za odnose s javnošću i glavni i odgovorni urednik lista „TE – KO Kostolac“ iznenada je preminuo danas u ranim jutarnjim časovima.



Radojković je rođen 19. maja 1960. godine u Beogradu, a u Kombinat „Kostolac“ je došao 1987. godine. Svoj radni vek započeo je kao novinar u listu „Glas proizvođača“.

Nakon transformaciji Kombinata u dva javna preduzeća karijeru je nastavio u Javnom preduzeću Termoelektrane „Kostolac“. Jedno vreme kao šef Kabineta direktora Termoelektrana, a po formiranju Privrednog društva „Termoelektrane i kopovi Kostolac“, vratio se u Službu za odnose s javnošću na mesto urednika elektronskih izdanja.

Početkom maja 2009. godine imenovan je za rukovodioca Službe za odnose s javnošću i Glavnog i odgovornog urednika lista „Glas proizvođača". Kao već iskusan novinar nastojao je da u listu koji je toliko voleo da lični pečat, a da to bude u potpunosti u skladu sa politikom Privrednog društva.

Komemorativni skup održaće se sutra, 25. septembra u 10 časova, u Konferencijskoj Sali PD TE – KO Kostolac, a sahrana će se obaviti na starom požarevačkom groblju u
14 časova.

Novica Savić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi