Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Karadžić dao ostavku u UO RTS-a, REM raspisao novi konkurs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

18. 03. 2019.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

Karadžić dao ostavku u UO RTS-a, REM raspisao novi konkurs

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) danas je raspisalo konkurs za predlaganje kandidata za člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije (UO RTS).

Kako UNS saznaje, Dragan Karadžić je dao ostavku na mesto zamenika predsednika UO RTS-a zato što je postao novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Plej radija. Inače, Karadžić je na ovoj funkciji bio od 2016. godine.

Podsetimo, članovi UO  RTS-a su Vladimir Vuletić, Zorica Šujica, Branko Radun, Miroslav M. Nikolić, Simona Mitrović Dunjić, Ljiljana Đurđevac, Zoran Panović i Nenad Janković.  Inače, Janković je krajem februara izabran za novog člana UO RTS-a umesto nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojše Krstića, koji je u aprilu 2018. godine podneo ostavku. Mandat članova UO RTS-a je pet godina.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi