Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Dopisništvo RTS-a u Boru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 08. 2011.

Dopisništvo RTS-a u Boru

Uključenjem u Jutarnji program Radio-televizije Srbije, u subotu 6. avgusta, na Dan rudara i Borskog kombinata bakra, ozvaničen je početak rada Dopisništva RTS-a iz Bora.

Kao jedan od većih ekonomskih gradova u zemlji, Bor se i na ovaj način vratio na medijsku scenu Srbije. Šestočlana dopisnička ekipa novinara, snimatelja i montažera u informativni program Medijskog javnog servisa Srbije svakodnevno će plasirati informacije iz osam opština Borskog i Zaječarskog okruga.

Otvaranje Dopisništva RTS-a u Boru, u prostorijama JP „ Štampa, radio i film“, posle 11 godina, omogućili su lokalna samouprava i RTB Bor.
Radio-televizija Srbije je, otvaranjem borskog, sistem svojih dopisništava zaokružila na 23.

Do pre nekoliko meseci informacije iz Timočke Krajine su plasirane iz dopisništva RTS-a u Zaječaru, koje je ugašeno iz tehničkih razloga a zatim izmešteno u Bor.

Jovanka Stanojević

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi