Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Kineski novinari posetili UNS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

22. 09. 2011.

Kineski novinari posetili UNS

Generalni sekretar UNS-a Nino Brajović primio je danas u prostorijama UNS-a četvoročlanu delegaciju Svekineskog saveza novinara.

Gosti UNS-a bili su novinari Huang Libiao (China Women’s News), Li Xueyong (Liberation Army Daily), Zhang Yelliang (Beijing Evening News) i Zhang Mingfei (All-China Journalists Association)
i predstavnik Ambasade NR Kine u Srbiji Li Xiaotao.

Sa gostima iz Kine u UNS-u su razgovarali i Živorad Nikolić, predsednk Saveza novinara Srbije i Crne Gore i Petar Jeremić, predsednik Izvršnog odbora UNS-a.

Nakon što ih je Nino Brajović upoznao sa radom UNS-a, situacijom i problemima sa kojima se suočavaju mediji u Srbiji, kineski novinari veliko interesovanje iskazali su i za rad novoosnovanog Saveta za štampu čiji je UNS jedan od osnivača.

Nakon posete UNS-u četvoročlana delegacija Svekineskog udruženja novinara posetila je "Politiku" gde su razgovarali sa glavnim i odgovornim urednikom ovog lista Draganom Bujoševićem.

Tokom dana biće gosti RTS-a, nakon čega je planirano da posete Avalski toranj i nastave put ka Topoli i Zlatiboru.

Četvoročlana delegacija Svekineskog saveza novinara u posetu Srbiji došla je na poziv Saveza novinara Srbije i Crne Gore i UNS-a.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi