Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Odluka opštine Veliko Gradište o izmeni i dopuni konkursa za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

27. 04. 2015.

Odluka opštine Veliko Gradište o izmeni i dopuni konkursa za sufinansiranje medijskih projekata

Na osnovu člana 44. Zakona o lokalnoj samoupravi (''Sl. glasnik RS'' br. 129/07), člana 21. Zakona o javnom informisanju i medijima (''Sl. glasnik RS'', broj 83/2014), člana 74. Statuta opštine Veliko Gradište (''Službeni glasnik opštine Veliko Gradište'' broj 9/2008) i Odluke Opštinskog veća broj 401-64/2015-01-4, Predsednik opštine Veliko Gradište, donosi

O D L U K U

O IZMENI I DOPUNI JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA KONKURSU  ZA SUFINANSIRANjE PROJEKATA U OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA RADI OSTVARIVANjA JAVNOG INTERESA NA TERITORIJI OPŠTINE VELIKO GRADIŠTE ZA 2015. GODINU

I

U Javnom pozivu za učešće na konkursu  za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa na teritoriji opštine Veliko Gradište za 2015. godinu,  broj: 401-60/2015-01-2 od 17.04.2015. godine, u članu I stav 1. brišu se reči: ''putem televizijskog emitovanja''.

U članu III Kriterijumi za ocenu projekata u stavu 2. (''Specifični kriterijumi za ocenjivanje projekata su:'') tačka 3. menja se i glasi:

- '' dostupnost (pokrivenost frekvencijom i distribucija) medijskih sadržaja većem broju korisnika, prvenstveno na teritoriji opštine Veliko Gradište;''.

U članu IV stav 1. menja se i glasi:

- ''Prijave na Konkurs podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja u nedeljnom listu „Reč naroda“ i sajtu opštine Veliko Gradište - www.velikogradiste.org.rs , zaključno sa 11.05.2015. godine.''.

U članu V stav 2. tačka 3. posle reči ''dozvola za emitovanje'' dodaju se reči ''radio i/ili'' tako da novi stav 3. glasi:

- ''dozvola za emitovanje radio i/ili TV programa izdata od Regulatornog tela za elektronske medije;''

II 

Ostali članovi Javnog poziva za učešće na konkursu  za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa na teritoriji opštine Veliko Gradište za 2015. godinu ostaju neizmenjeni.

III

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja. Odluka će biti objavljena u nedeljnom listu ''Reč naroda''.

O b r a z l o ž e nj e 

Predsednik opštine Veliko Gradište raspisao je Javni poziv za učešće na konkursu  za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja radi ostvarivanja javnog interesa na teritoriji opštine Veliko Gradište za 2015. godinu,  broj: 401-60/2015-01-2 od 17.04.2015. godine.

Kako navedenim pozivom nisu bili obuhvaćeni svi mediji u smislu Zakona o javnom informisanju i medijima (''Sl. glasnik RS'', broj 83/2014), ovom izmenom i dopunom izvršeno je usklađivanje sa Zakonom i produžen rok za podnošenje prijava na konkurs.

PREDSEDNIK OPŠTINE

Dragan Milić

Konkurs opštine veliko Gradište možete pogledati ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi