Naslovna  |  Aktuelno  |  Dosije Politika (2012 - )  |  Vučić: Pitajte Bogićevića ko ga je primorao da kupi „Dnevnik”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dosije Politika (2012 - )

19. 09. 2012.

Autor: N.N. Izvor: Politika

Vučić: Pitajte Bogićevića ko ga je primorao da kupi „Dnevnik”

Aleksandar Vučić je prilikom posete Vojnotehničkom institutu izjavio i da će istrajati u obračunima sa korupcijom, i da, bez obzira na to kako će proći pojedinačni akteri te borbe, niko neće moći da pobedi državu Srbiju.

Vučić nije želeo da iznosi nove detalje o slučaju kupovine nemačkog udela u listu „Politika”, poručivši da će se vlada postarati da državna imovina i prava države u tom mediju budu zaštićeni. On nije želeo da iznese svoja saznanja o tome ko je vlasnika „Farmakoma” primorao da kupi pedeset odsto udela u „Politici”, poručivši novinarima da to pitanje postave Miroslavu Bogićeviću.

„Ako mislite da je on bio strašno zainteresovan za novosadski ’Dnevnik’, pošto mu je od neprocenjivog značaja za njegov biznis bilo kako će da izveštava čuveni visokotiražni novosadski ’Dnevnik’, teško ćete me u to uveriti”, rekao je Vučić. Upitan da li je nova vlada spremna da se na neki način nagodi sa Bogićevićem, Vučić je rekao da on protivpravnim nagodbama nije sklon. „Neki ljudi znaju da bi strpali pare u džep i da bi se dogovarali sa nekim biznismenima i, polazeći od sebe, oni zamišljaju da tako rade i neki drugi, ali kažem im da mi ne pada na pamet da to radim, samo neću da dozvolim nekim drugim ljudima kojima protivpravno delovanje nije strano da, kad vide da je neko u
teškoj situaciji, krenu da otimaju imovinu”, rekao je Vučić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi