Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinarki Insajdera dvojica muškarca koji su odbili da se legitimišu pokušali da oduzmu telefon
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 07. 2020.

Izvor: Insajder

Novinarki Insajdera dvojica muškarca koji su odbili da se legitimišu pokušali da oduzmu telefon

Nakon što je na protestu naša novinarka Irena Stević fotografisala kordon policije kod zgrade Predsedništva, s leđa su joj pritrčala dvojica muškaraca u civilu i oteli joj telefon iz ruke. Njen zahtev da se legitimišu odbili su uz pogrdne reči, a jedan od muškaraca je rekao da je pripadnik BIA.

Novinarka Insajdera je imala vidljivu novinarsku legitimaciju, a kada je uključila kameru na telefonu, muškarci su se okrenuli i otišli.

Kako kaže, najverovatnije je reč o muškarcima koje je prethodno fotografisala kako sede na klupi pored zgrade Predsedništva. Kada su joj na vrlo grub način oteli telefon pokušali su da obrišu fotografije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi