Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  IN4S: Postali smo kost u grlu vlasti, tužićemo policiju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 07. 2020.

Autor: Beta Izvor: Danas

IN4S: Postali smo kost u grlu vlasti, tužićemo policiju

Redakcija portala IN4S saopštila je danas povodom krivične prijave koja je podneta protiv Gojka Raičevića da poseduje dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza, te da će direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu.

U reagovanju se navodi da je Uprava policije, po ko zna koji put, precizno iscrtala magistralne pravce vlastitog delovanja, i definisala koga smatra za najopasnije protivnike.

„Naravno, ni ovog puta, na njihovom „udaru“ nisu se našli kriminalci, „kontroverzni“ biznismeni. Nakon progona vladika, sveštenstva SPC, vernika i opozicije, na udaru Veselina Veljovića i njegovih službenika našao se opet glavni urednik IN4S-a“, navodi se u reagovanju.

Oni navode da je objavljivanjem afere „Koverta“, kao i serije snimaka razgovora visokih policijskih i državnih funkcionera, IN4S je postao „kost u grlu“ aktuelnoj crnogorskoj vlasti.

U reagovanju redakcija IN4S-a navodi da ima dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza, te da su i porezi na dobit, takođe, u zakonskom roku prijavljeni i izmireni.

„Uostalom, direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu ili da uputi izvinjenje uredniku i redakciji IN4S“, navodi se u saopštenju.

Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv direktor NVO „IN4S“, Gojka Raičevića (57), iz Podgorice, osumnjičenog za krivično delo utaje poreza i doprinosa.

U okviru NVO „IN4S“ posluje portal istog naziva.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi