Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dodeljene godišnje nagrade Udruženja novinara Crne Gore
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 01. 2022.

Autor: UNCG Izvor: UNCG

Dodeljene godišnje nagrade Udruženja novinara Crne Gore

Žiri Udruženja novinara Crne Gore na današnjoj sjednici donio je odluku da nagradu za životno djelo i za izuzetan doprinos novinarstvu u Crnoj Gori dodijeli dugogodišnjem uredniku dnevnog lista „Pobjeda“, Marini Jočić, kao i dugogodišnjem uredniku RTCG-a, Emilu Labudoviću.

Godišnje nagrade pripale su „Sputnjiku“, Dragani Mijušković (Srpske novine), Milici Krgović (Dan) i Ivani Kruščić (Srpska TV). Nagradu za reportažu dobio je glavni i odgovorni urednik „Glasa Holmije“ Goran Kiković. Dobitnik nagrade za kolumnu je Dragan Rosandić – Rosi (Srpka TV).

Nagradu za fotografiju dobio je Vladimir Pavićević, frilenser. Nagrade za najbolje portale dobili su  „Borba“, „Radio Jadran“ i „Berane onlajn“.

Žiri UNCG u godini jubileja - 150 godina novinarstva u Crnoj Gori odlučio je da prigodne spomenice dodijeli Udruženju novinara Srbije, Radio Svetigori i Srpskoj TV.

Nagrade će biti uručene na svečanoj skupštini 23. januara u Crnoj Gori u Podgorici.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi