Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Prvi BG medija festival počinje 30. maja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 03. 2013.

Autor: O. S. Izvor: Naše novine

Prvi BG medija festival počinje 30. maja

Veliki medijski skup, prvi Bg medija festival, koji se održava od 30. maja do 2. juna, okupiće više od 70 učesnika, stručnjaka iz oblasti medija i marketinga, među kojima su i gosti iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Italije, najavljeno je juče na konferenciji za štampu.

Učesnici konferencije Vanja Bulić, novinar i književnik, Ivan Jakšić, direktor Centra za marketing, informisanje i promocije Privredne komore Srbije i predsednik Društva za odnose sa javnošću, Zorica Karanović, glavni urednik „Bazara“, Ena Popov, TV voditeljka, i Aleksandar Jovanović, glavni i odgovorni urednik portala telegraf.rs pozvali su kolege da u što većem broju učestvuju na festivalu kako bi se našli odgovori na pitanja koja struka svakodnevno postavlja.

Kako je najavljeno, među panelistima će biti Goran Milić, direktor vesti i programa TV „Al Džazira Balkan“, Robert Čoban, predsednik kompanije „Kolor pres grup“, Antonije Kovačević, glavni i odgovorni urednik Naših novina, koje su i prijatelj festivala, Dragan Vučićević, vlasnik i glavni i odgovorni urednik „Informera“...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi