Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mads Bruger drži master klas u BG
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 05. 2013.

Izvor: B92

Mads Bruger drži master klas u BG

Jedan od najkontraverznijih dokumentarista današnjice Mads Bruger, održaće master klas u Dvorani Kulturnog centra Beograda, u četvrtak 16. maja, sa početkom u 18 sati!

Iza jednostavnog naslova “Ambassadors Selection - a powerpoint show” krije se mnogo, mnogo više – dinamični i beskrajno duhoviti prikaz nastanka ne samo filma “Ambasador” nego i drugih njegovih filmova, ali i istančani osećaj za ironiju sa velikom dozom neviđene hrabrosti i potpuno sulude energije!

Posle master klasa, u 20h beogradska publika će imati priliku da pogleda film “Ambasador” i da nakon projekcije razgovara sa autorom filma.

Dokumentarac Ambasador dva puta je prikazan u prepunim salama Doma omladine na posednjem izdanju filmkog festivala Slobodna zona.

Ulaz na Master klas je slobodan. Prodaja karata za film po ceni od 250,00 dinara počela je u ponedeljak 13. maja. Blagajna DKC-a radi od 16h.

Inicijator i organizator projekcije i razgovora je filmski festival Slobodna zona u saradnji sa Ambasadom Danske u Beogradu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi