Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tijaniću, kaži istinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 05. 2013.

Autor: A. J. Izvor: Informer

Tijaniću, kaži istinu

Najveća plata na RTS nije 110.000 dinara, kao što je izjavio Aleksandar Tijanić, nego daleko veća, tvrdi za Informer predstavnik sindikata Nezavisnost Dragan Milanović Pilac.

- To je laž, reč je o mnogo većim brojkama, astronomskim osim ako nije sada svima smanjio platu. Pitanje je i ko mu je taj najbolji novinar za kog tvrdi da sa ukupnom platom, varijabilom i nagradama zarađuje 110.000 dinara. Po kojem kriterijumu je neko proglašen najboljim? - pita Pilac.

Tijanić je, reagujući na optužbe da njegove miljenice imaju platu i do 450.000 dinara, u intervjuu „Blicu“ rekao da „naš najbolji novinar, koji radi četiri posla, sa ukupnom platom, varijabilom i nagradama zarađuje 110.000 dinara“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi