Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  DSS: Kako će se rešiti problem finansiranja RTS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 05. 2013.

Izvor: RTV

DSS: Kako će se rešiti problem finansiranja RTS

Poslanici DSS upitali su danas, u delu sednice skupštine kada poslanici traže informacije od nadležnih organa, na koji će način država rešiti problem finansiranja RTS.

Poslanica DSS Milica Radović upitala je na koji način će država rešiti problem finasiranja RTS, budući da, kako je rekla, u poslednje vreme postoje oprečne inforomacije o finasiranja javnog servisa ubuduće.

"Zabrinuta sam jer u poslednje vreme dolaze oprečne informacije - ministar finasija Mlađan Dnkić kaže da javni servis neće moći da bude finasiran iz budžeta, a sa druge strane Vučić (prvi potpredsednik vlade) se oglasio preko društvneih mreža i rekao da će pretplata biti ukinuta”, rekla je Radović.

Ona je upitala da li će Vučić istrajati u tome da pretplata bude ukinuta posebno nakon informacije u pojedinim medijima da se EU protivi ukidanju pretplate.

"Da li će to upozorenje postati obaveznio upustvo za ponašanje naših ministara", upitala je Radović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi