Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Otvoren TV centar u Čaglavici
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 05. 2013.

Izvor: Mondo

Otvoren TV centar u Čaglavici

U Čaglavici, na centralnom Kosovu, zvanično je počela sa radom Televizija Centar, koja će svoj program na srpskom jeziku emitovati putem kablovskih distributera u pokrajini. Direktor TV Centar Isak Vorgučić je na zvaničnom otvaranju istakao je da je potreba srpskog naroda za pravim informacijama velika, zbog čega je zahvalio svima koji su pomogli realizaciju programa.

"Televizija Centar je naš plan da program medijske kuće KIM učinimo samoodrživim", rekao je Vorgučić, zahvalivši donatorima koji su pomgli da ova televizija zaživi.

Glavni i odgovorni urednik TV Centar Goran Avramović izjavio je da će ta televizija u informativnom smislu nastaviti da nadograđuje ono što je do sada krasilo KIM radio, kao najcitiraniji medij na srpskom jeziku na Kosovu.

Na otvaranju TV Centar govorili su i ambasadorka Finske u Prištini Ane Meskanen i sekretar Udruženja novinara Srbije Nino Brajović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi