Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Obijene kancelarije urednika „Glasa Srpske”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 12. 2009.

Izvor: Dnevnik

Obijene kancelarije urednika „Glasa Srpske”


BANjA LUKA: Kancelarije glavnog i odgovornog urednika „Glasa Srpske“ i njegovog zamenika obijene su noćas u Banjaluci, a u toku je policijski uviđaj.

Glavni i odgovorni urednik Mirjana Kusmuk rekla je Tanjug u da, prema prvim informacijama, iz ormana u njenoj kancelariji ništa nije odneto, a u kancelariji zamenika glavnog i ogdovornog urednika nije primećena nikakva premetačina.

„U mojoj kancelariji ne postoji nikakva radna niti poslovna dokumentacija, već isključ ivo tekstovi vezani za organizaovani kriminal i slične stvari“, kazala je Kusmuk.

Ona je dodala da su obijena sva vrata koja vode ka njenoj kancelariji, vrata deska i ulazna vrata u zgradu, a isključene su i kamere za video nadzor.

„Interesantno je kako su oni koji su obili vrata i noćas provalili u kancelarije prošli obezbeđenje na ulazu u zgradu“, napomenula je Kusmuk.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi