Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Fakultet digitalnih i novih medija otvoren u Beogradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 11. 2010.

Izvor: Danas

Fakultet digitalnih i novih medija otvoren u Beogradu

Beograd - SAE Institut - lider u obrazovanju na polju digitalnih i novih medija, otvoren je nedavno u Beogradu. Studentima iz Srbije i regiona, koji će predavanja početi da pohađaju u novembru, na ovom prestižnom koledžu obezbeđena je kvalitetna nastava, treninzi, kao i pažljivo izabrana praksa iz audio inženjeringa i produkcije, filmske produkcije, veb dizajna i digitalne animacije.

Fakultet je opremljen najsavremenijim uređajima i opremom, a stručni predavači predstaviće oproban miks teorijskih i praktičnih znanja. Studije traju četiri semestra, a mogu se pohađati i vanredno.

Posetiocima na koktelu povodom otvaranja instituta dobrodošlicu je poželeo Romy Hanjatt, direktor SAE grupe, a svim budućim polaznicima je poručio da ova škola pruža jedinstvenu mogućnost studiranja po svetskim standardima, kao i najsavremenije obrazovanje u oblasti digitalnih medija.

„Očekujemo da Beograd postane naš regionalni obrazovni centar u jugoistočnoj Evropi . Srbija, sa svojom mladom i talentovanom populacijom treba da krene da zaista proučava i uči jezik kreativnih medija, da razume kako da privuče publiku koristeći sinergiju koja postoji između različitih segmenata tržišta, usavrši veštine proizvodnje sadržaja i da za to uzme deo tog velikog kolača koji se odnosi na medije i komunikacije ne samo lokalno nego i internacionalno...“, istakao je on.

Nova škola će se pridružiti impresivnoj mreži 56 gradova u kojima SAE Institut trenutno radi, uključujući London, Njujork, Berlin, Minhen, Pariz, Milano, Istanbul, Madrid, Atina, Sidnej, Dubai, Los Anđeles, Singapur...

R. C.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi