Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Džomba vređao novinara Kurira
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 11. 2010.

Izvor: Kurir

Džomba vređao novinara Kurira

Finansijer Hajduka iz Kule još jednom pokazao da je prostak kada smo pokušali da ga pitamo hoće li prekinuti meč sa Zvezdom ako Delije ne plate karte i kako klub u stečaju ima 2.800 evra za doping kontrolu

Sramota i primitivizam!
Finansijer Hajduka Nikola Džomba još jednom je pokazao prostakluk! Naime, Kurir je juče pozvao gospodina Džombu kako bismo uradili intervju povodom današnje utakmice između Hajduka i Crvene zvezde, jer se poslednjih dana dosta pričalo o tom duelu kao o meču visokog rizika. Umesto odgovora, sačekali su nas psovke, uvrede, omalovažavanja...

Nikoli Džombi smo hteli da postavimo nekoliko pitanja: šta će se dogoditi ako navijači crveno-belih uđu na stadion a da pri tom ne plate karte od 1.000 dinara, da li će ostati dosledan ranijoj odluci da u tom slučaju povuče igrače s terena, odnosno da srpskoj sportskoj javnosti objasni kako je Hajduk iz Kule izdvojio 280.000 dinara za antidoping kontrolu dok je u stečaju.Džomba se prema novinaru Kurira poneo kabadahijski i prostački.- Neću ništa da pričam o tome, marš u p.... materinu - glasio je odgovor Džombe.Na konstataciju da nema pravo nikoga da psuje i da to nije korektno od jednog čoveka koji se nalazi u sportu, jer on mora da bude uzor mladim ljudima, novinar Kurira ponovo je izvređan.

- Ostavite me na miru, rekao sam da neću da pričam. Vi pravite tenziju, p.... vam materina - rekao je Džomba i spustio slušalicu. Interesantno da Nikola Džomba nema nijednu funkciju u klubu iz Kule, pa je prosto neverovatno kako je do maja ove godine sedeo na mestu potpredsednika Zajednice Superlige.Njegovog prezimena nema među čelnicima kluba na zvaničnoj internet prezentaciji Superlige. Predsednik Hajduka je Veselin Paskaš, a direktor Aleksandar Vlaškalić. Funkciju generalnog sekretara obavlja Andraš Orsag, dok je trener Dragoljub Bekvalac.

Antrfile : NUNS će reagovati

Predsednik NUNS Vukašin Obradović izjavio je da je ponašanje Nikole Džombe u skladu s onim što se dešava u srpskom sportu i da će oni reagovati zbog napada na novinara Kurira.- Ponašanje Nikole Džombe je potpuno u skladu s onim što se dešava u našem sportu. Novinari su ponovo ugroženi i pod hitno mora da se vrati kredibilitet našoj branši. Zbog psovki na račun novinara Kurira NUNS će javnosti sigurno poslati saopštenje, kako bi se zaustavili dalji napadi na novinare - kazao je Obradović.

UNS: Skandalozno

Predsednica UNS Ljiljana Smajlović izjavila je da je ponašanje Nikole Džombe prema novinaru Kurira nedopustivo i skandalozno.

- Nedopustivo i skandalozno da neko na taj način priča s novinarom. Važno je da i svi drugi prijave takve slučajeve i da samo tako može da se promeni odnos javnih ličnosti prema ljudima koji rade u medijima. Gospodin Džomba je u razgovoru sa ljudima iz UNS negirao da nije bio nepristojan prema novinaru Kurira. Svi ljudi koji se bave javnim poslom moraju da se nauče da dobijaju pitanja koja im se ne dopadaju - kazala je Ljiljana Smajlović.

Gafovi Nikole Džombe

- Prošle godine posle meča Hajduka i Crvene zvezde isključio toplu vodu u svlačionici crveno-belih.
- U martu tvrdio da će lajati kao pas na Trgu Republike ukoliko Zvezda postane šampion.
- Bio je suspendova- na šest meseci jer je bez dokaza izjavio da se neki klubovi ponašaju mafijaški.
- Izjavio na sednici Skupštine FSS da će prvenstvo da osvoji onaj koji bude dobar s njegovim timom.
- Ušao na izbornu skupštinu FK Partizana a da nije pozvan.
- Provocirao navijače Partizana koji su ga gađali flašama u bašti stadiona.
- Neprimerenim izjavama provocirao navijače Crvene zvezde, pa ga oni vređali pogrdnim pesmama.- Iscepao karte namenjene navijačima Crvene zvezde.
- Vladimira Petrovića Pižona nazvao uličarem.
- Izigravao trenera na nekoliko mečeva Hajduka, iako nema A pro-licencu.
-Nazivao igrače crveno-belih boranijom.
Milan Nastić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi