Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pretnje uredniku lista „Kikindske”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 09. 2010.

Izvor: Politika

Pretnje uredniku lista „Kikindske”


„Žujo pajdomane, ma svi smo mi ubice! Pravda za Uroša!” poruka je koju su juče ujutru zatekli zaposleni u nedeljniku „Kikindske”, a upućena je Željku Bodrožiću, glavnom i odgovornom uredniku tog lista. Bodrožić, koga u Kikindi znaju po nadimku Žuja, objasnio je za „Politiku” da je pretnja najverovatnije rezultat objavljenog teksta u ovom listu pre dve nedelje.

– Tada su navijači Crvene zvezde grafitima naružili ceo grad, a potom su sve to Partizanove pristalice preškrabale. Jedino šta nisu dirali je grafit „Pravda za Uroša!”. Konstatovali smo kako se u zlu navijači prepoznaju, ako se uopšte mogu nazvati tim imenom oni koji uništavaju gradsku imovinu – istakao je Bodrožić i dodao da ga pretnje brinu.

Glavni i odgovorni urednik „Kikindskih” je ceo slučaj prijavio policiji, a reagovalo je i Nezavisno udruženje novinara Srbije upućivanjem pisma Miloradu Veljoviću, direktoru policije.
V.M.D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi