Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Preostala još rasprava o nacrtu strategije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

28. 09. 2010.

Izvor: Danas

Preostala još rasprava o nacrtu strategije


Održano pet okruglih stolova o preporukama iz medijske studije

Beograd - Pretposlednji okrugli sto o preporukama iz medijske studije koju su izradili evropski eksperti završen je juče sa temom o štampanim medijima.

U ponedeljak 4. oktobra na poslednjem od šest okruglih stolova trebalo bi da bude predstavljen nacrt dokumenta sveobuhvatne reforme medijske scene na osnovu zaključaka sa javne rasprave. Prema ranijim najavama, očekuje se da konačna verzija nacrta bude završena do kraja oktobra.

Teme dosadašnjih pet okruglih stolova, od kojih je prvi bio 2. septembra, u okviru javne rasprave o medijskoj strategiji bile su Savet za štampu, štampani mediji, državna pomoć medijima, regulatorna tela i javni servis i komercijalni emiteri. Rasprave su bile delimično zatvorene za javnost, odnosno novinari su zamoljeni da ne izveštavaju sa okruglih stolova, već da prate samo zvanična saopštenja.

Antrfile : Novinari složni
Novinarska udruženja - NUNS, UNS, ANEM i NDNV, na javnoj raspravi nastupala su zajedno iznoseći usaglašene stavove i zaključke.
B.C.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi