Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Prva "žrtva" isključivanja telefona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 09. 2010.

Izvor: B92

Prva "žrtva" isključivanja telefona


Gračanica -- Dom zdravlja u Gračanici saopštio da je jedan pacijent iz centralnog Kosova umro jer zbog isključivanja telefonskog signala nije mogao da pozove hitnu službu.

Srbi južno od Ibra i dalje su bez telefonskog signala operatera iz Srbije, jer su kosovske vlasti u nedelju i ponedeljak uništile bazne stanice Telekoma Srbija.

Kako se navodi u saopštenju objavljenom sa sajtu Doma zdravlja, 76-godišnji pacijent M.D. umro je u utorak u 17.10 časova.

Dom zdravlja Gračanica naveo je da je pacijentu pozlilo 27. septembra, da nije mogao da pozove Hitnu službu i da je po lekare u utorak ujutro došla ćerka preminulog.

Međutim, pacijentu se stanje pogoršalo i pored intervencije lekara i on je umro u utorak popodne.

Podsetimo, kosovske vlasti u nedelju i ponedeljak su uništile bazne stanice Telekoma Srbije na Kosovu, južno od Ibra, navodeći da ta kompanija nema dozvolu da radi na Kosovu.

Preuzeto sa sajta B92.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi