Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radionica za novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 11. 2010.

Izvor: Dnevnik

Radionica za novinare


Umrežavanje

Grupa omladinaca iz Zrenjanina, starosti od 15 do 25 godina, imaće priliku da, u okviru projekta “Umrežavanje”, učestvuje u radionicama o novinarstvu, veb-dizajnu i muzici. Ovaj projekat finansiraju Ministarstvo omladine i sporta i grad Zrenjanin, a sprovodi ga lokalna Kancelarija za mlade, u partnerstvu s Kulturnim centrom.

– Analizirajući Lokalni akcioni plan za mlade, uočili smo da je nedostatak informisanosti među omladinom jedan od većih problema, zbog čega smo stavili akcenat na taj segment – izjavio je juče koordinator Omladinskog infocentra Nemanja Golušin.

– Tokom novinarskih radionica imaće priliku da saznaju kako da šire informacije koje poseduju.Projekat je nastavak strateškog rada na poboljšanju položaja mladih u lokalnoj zajednici i ima za cilj da osnaži petnaestoro polaznika koji će se u budućnosti baviti informisanjem svojih vršnjaka i kreiranjem omladinske kulturne politike u zrenjaninskoj Kancelariji za mlade.

Na radionicama, koje će se održavati subotom, polaznike će o finesama pisanog, televizijskog i radijskog novinarskog zanata upoznati novinari “Dnevnika”, regionalnog nedeljnika “Zrenjanin”, RTV “Santos” i drugi.

Ž. B.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi