Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ratel isključio SOS kanal
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 11. 2010.

Izvor: Pravda

Ratel isključio SOS kanal


Televizija SOS kanal saopštila je da je Republička agencija za telekomunikacije (RATEL) juče isključila predajnik te televizije na Beograđanki „kako bi sprečila veštačenje kojim bi se utvrdilo da li se njena frekvencija poklapa sa frekvencijom rumunske televizije“.

U saopštenju se ističe da ni posle četiri godine, otkako joj je dodeljena neispravna frekvencija, RATEL i Republička radiodifuzna agencija (RRA) nisu rešili taj problem, zbog čega je ta televizija pretrpela višemilionsku štetu, a gledaocima je bilo onemogućeno da normalno prate program.

Kompletna dokumentacija sa svim relevantnim merenjima i podacima vezanim za ovaj slučaj je prosleđena najvažnijim institucijama u Srbiji, zatim OEBS-u i Evropskoj komisiji u Beogradu.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi