Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  In memoriam – Blagoje Đekić Đele (1958-2019)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 11. 2019.

Izvor: marsh.rs

In memoriam – Blagoje Đekić Đele (1958-2019)

Juče je u Valjevu u 62. godini preminuo dugogodišnji snimatelj valjevskog dopisništva RTS-s i jedan od omiljenih “medijskih” kolega Blagoje Đekić Đele.

Rođen je na Blagovesti, 7. aprila 1958. godine, što mu je “odredilo” ne samo ime, već blažen osmeh i blaženu narav. Smiren, tih, dopadljiv na prvu loptu, jedinstven u ljudskoj dobroti i pitomosti, suvereno je bio omiljen među kolegama, ne samo iz medijske kuće za koju je radio, već i među ostalim medijskim poslenicima.

Takvog čoveka bilo je lako voleti i treba biti zahvalan ako ste ga poznavali, još više ako vas je smatrao prijateljem. Radio je kao snimatelj u valjevskom dopisništvu RTS-a od 1996. godine.

Kolege koje su sa njim radile su ga cenile i poštovale ne samo zbog njegove ličnosti, već i zbog predanosti poslu, požrtvovanosti u radu i nesebične podrške koju je pružao svojim kolegama.

Odlikovalo ga je snalaženje u svim segmentima televizijske tehnike. Na poziciji montažera radio je od 2010. godine, a 8 godina kasnije je penzionisan.

Ostaće upamće kao izuzetno dobar čovek i pravi profesionalac, majstor svog zanata, učitelj mnogih snimatelja.

Iza sebe je ostavio suprugu, dvoje dece i unuka. Od Blagoja Đekića Đela njegova porodica, rodbina, prijatelji i kolege oprostiće se danas na Novom groblju u Valjevu. Opelo je u 12.30 časova, a sahrana u 13 sati.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi